Spaghete cu carne tocata

de Lorra in Spaghete, 28 Iun 2013 | 81027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. spaghete
  • 300 gr. carne tocata porc
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml sos pentru fripturi (sau suc de rosii)
  • putin ulei pentru calit
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne tocata:

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.

Intre timp se pune la calit in ulei incins, ceapa tocata marunt. Cand devine sticloasa, se adauga carnea si se tine pe foc pana isi schimba culoare, apoi se adauga sosul de rosii, se amesteca bine iar dupa 10 min. se adauga condimentele, usturoiul si patrunjelul tocate marunt.

Se mai tine pe foc 5 min. dupa care se da la o parte.

Se servesc pastele impreuna cu carnea cu sos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu salam